hits

Morning FunTime

  • 06.07.2014
  • kl.18:10

//Samarbeid med Okker Gokker //

Det å se en traktor før barnehagen kan redde en hel dag, og denne dagen var det faktisk TO traktorer i gata vår, i tillegg til søledammer og "diamanter" (hvite steiner) på vei til bilen.. Dette innlegget vies til en favoritt..!

Som dere kanskje vet så er jeg opptatt av barneklær, og legger ikke skjul på at barna har mye klær. Vi har vært heldige og fått prøve mange spennende merker i løpet av de siste årene, og selvfølgelig har man funnet seg noen favoritter. Det danske barnemerket Okker Gokker er en av mine største favoritter, og ekstra morsomt er det at både eier og designer, Ingeborg Griegel, er fraNamsos (ikke så alt for langt fra Trondheim)! !

Okker Gokker er et sertifisert økologisk merke, og kan kle seg med stempelet "GOTS", som er den organisasjonen i verden som stiller de strengeste kravene til produksjon av tøy.  Ikke nok med at bomullen er økologisk og miljøet skånes, men arbeiderne er garantert gode forhold, - og slike plagg liker vi å kjøpe!

Okker Gokker er et barnemerke som har klær fra 0 - 8 år, og som er å finne både på nett og i fysiske butikker. Akkurat nå søker de etter forhandlere i Trondheim, og ejg er veldig interessret i at noen skal ta inn Okker Gokker sitt fantastiske sortiment! ! Fargene er nydelige og designet er veldig behagelig for barna. Ungene er spesielt glad i heldressene sine, og har både for sommer og vinter! 

Nå er det SOMMERSALG stort sett over alt, og man kan kapre seg noen herlige Okker Gokker plagg til redusert pris. Flere av mine samarbeidspartnere fører merket, samt at man kan kjøpe på okker-gokker.dk

Elsker "Emil i lønneberget" looken på Filip i dette antrekket <3


//Samarbeid med Okker Gokker //

5 kommentarer

Skrevet av Myiie - en mammablogg den 06.07.2014 kl.18:23

Herlige bilder og fine klær:)

Skrevet av Camilla Eggen den 06.07.2014 kl.20:31

Kan man bestille fra den danske hjemmesiden å få sendt hjem til Norge ?:)

Skrevet av Rachel den 06.07.2014 kl.20:36

Camilla Eggen: Ja, det kan man :) MEN husk at da kan det hende at du må betale toll, så anbefaler deg først å sjekke med de nettbutikkene som er her i norge først :) Flere som fører Okker Gokker :D (de ønsket bare ikke at jeg skulle nevne noen og ikke alle, så da ble det link til hovedsiden dems :) ) Vet at minlilleskatt.no har godt utvalg :)

Skrevet av camilla eggen den 10.07.2014 kl.22:53

ja veit det er mange, men noen ganger så har hovedsiden dems plagg som ikke norske nettbutikker har :)) men takk for svar :D

Skrevet av Rachel den 11.07.2014 kl.12:15

camilla eggen: kommer ny fiiiin kolleksjon snart ;);)