hits

Kongler, Granbar og den slags..

  • 07.06.2014
  • kl.18:08

Morgenstund er gull, og i dag måtte jeg suge til meg alt jeg kunne av disse to småtrollene, før de skulle avgårde på hytta med farmor og farfar, og vi skulle forberede oss på Oslotur. I morgen tidlig tar vi med oss våre Rema 1000 ansatte til Oslo på en heidundranes feiring av oss selv. Vi slo målet for 2013 og gikk forbi Coop! ! Derfor spanderer Reitan fest på alle oss i Rema, som skal foregå i Holmenkollen og i Telenor Arena. For deg som har lyst til å bli fristet, kan du ta en titt på denne videoen. 

Vi ruslet oss en tur barfot i dag. Kjente gresset kjille mellom tærne og gamle grannåler stikke. Hehe, ikke alle som var like ivrig på å gå så langt, så vi stoppet for å se om vi fant noen ekorn. Sannelig hadde ekornene tenkt å sove lenge denne lørdagsmorningen, så vi gikk "tomhendte" hjem. Ja, vi hadde faktisk en mindre hund på tur hjem enn på tur ut, så vi måtte finen frem skoene og starte letingen etter en stkk hårball på fire ben. . omsider ble han sulten nok, og dukket plutselig opp og spurtet til matfatet..

Kongler er ganske så fasinerende. . .

Det ble antrekk fr godt og blandetskuffa i dag, så her har Lilja på seg bluse og bukse fra to forksjellige PompDeLux kolleksjoner, og skjorte fra Cubus. Spennen fikk hun i bursdagsgave av søteste Alba <3 Filip har brettet opp ei bukse fra Wheat, og fått på seg ulvegenser fra Little Mountains.<3

Kamera skal med på tur, og vi gleder oss til morgendagens hektiske løp! ! ! !

Én kommentar

Skrevet av Ronja den 07.06.2014 kl.22:24

Naaaaw<3