hits

Gratulerer med dagen, Norge

  • 18.05.2014
  • kl.21:26

Som de fleste ndre her til Lands, feiret vi 17 mai med familie og venner. Vi hadde finstasen på og ekstra stas var det i med Liljas første bunad, som bare noen timer tidligere ble ferdig. Barna er så heldige å ha en farmor som strikker som en vind, så begge barna ble kledd i strikkeplagg.

Vi dro til byen, og rakk akkuat å se noen av de siste barneskolene, før vi møtte på familien til Robin. Vi tuslet litt rundt om i byen for å få stemningen, og for at barna skulle få en opplevelse av 17mai feiringenen. Etter magen full av is, og litt mingling med familien Skrødal, spiste vi middag, før vi satte snuten mot åsenfjorden for å møte foreldrene mine.

Barna synes det var så stas å se alle festkledde menneskene, og ikke minst alle ballongene!!!


Da vi kom på hytta fikk vi besk av Anna og Jenny.

Det ble deilig vær, så vi benyttet muligheten til å få litt farge på kroppen!

Med tradisjonelt sodd, og jordbær med fløte og krem til dessert, vendte vi hjemmover etter en fullspekket dag med mange inntrykk. Barna var såppas høy på sukker da vi satte oss i bilen, at de overraskende nok ikke sovnet på turen hjem, og var klare for senga da vi trillet over dørstokken!

...og litt skøyersaker er lov !


Vi hadde en strålende 17-mai feiring, med mange gode minner plassert i hjertet <3

3 kommentarer

Skrevet av DetLilleMirakel den 19.05.2014 kl.07:43

Lilja sin bunad var nydelig! Kjempefine bilder :)

Skrevet av Linda J den 19.05.2014 kl.15:06

Fin familie:) Vakre barn du har, bunaden til Lilja var super fin, og det var antrekket til Filip også. Ser ut som dere koste dere masse:)

Skrevet av Rachel den 21.05.2014 kl.14:44

DetLilleMirakel: takk :)