hits

Gutvått i knæbuks (..og kåring av vinner)

  • 09.05.2014
  • kl.20:42

Etter noen dager så og si sengeliggende IGJEN har jeg endelig kåret den som er så heldig å vinne et valgfritt plagg fra barnogbaby.no fra Wheat eller LilleLam. Kriteriene for å bli med var enkle, og du trengte rett og slett bare å skrive hva du ønsket deg. Ekstra stas å presentere nye nettbutikker man kommer over når de har favorittmerkene mine!

VINNEREN av sitt yndlingsplagg ble:

Sissel Flemmen- som vinner en Sommerkjole i forlett bomull fra WHEAT str 3 år

H I P P     H I P P     H U R R A

... og til dere som ikke stakk av emd noe denne gangen, så er det en ny spennende giveaway fra Kappahl på søndag! STAY TUNED! ! - STOR PREMIE -

 

I dag har jeg kurert nok en runde med forkjølelse med mine to småttiser. Planleggingsdag er kanskje ikke det samme for disse to som for andre barn, og de reagerer kanskje litt annerledes enn andre på å faktisk må være med på butikken. Her jubles det og det blir stor ståhei når vi nevner at selv om det er barnehagefri, så må mamma og pappa jobbe, så dere må bli med på jobb. . Lilja spurte mange mange ganger før hun la seg om hun virkelig hadde fri, og skulle få være med å jobbe i morgen. Hun ristet av spenning da svaret var ja, og fniste seg til søvn. Klærne for "anledningen jobbdag" var pent brettet og lå klare i kurva på badet. Hun var klar som et egg på at det ble polarbrød til frokost og at hun skulle jobbe på jobben til mamma og pappa ("... som fakurat hete rematuuusen". . . !)

En kjekkas var også med, og synes sesielt det er stas med jekketralle, pappresse og flaskeautomat. . . pussig!? :p

Filip Valentin har på seg hjemmestrikket nikkers fra farmor, converse kjøpt brukt fra trendsales, strømpis fra cubus og skjorte fra newbieserien til kappahl.


...meget opptatt/skeptisk på Lilja som står på rusjebanen i samme øyeblikk som bildet taes.. :P


Én kommentar

Skrevet av Hanne K den 10.05.2014 kl.23:41

Nydelig bukse. Kan jeg spørre hvilken oppskrift som er brukt?:)