Cosmeticspot – forandring fryder!

Det å pynte på utseende har blitt en trend. En trend som kanskje mange synes er farlig, dyr og unødvendig. Noen tyr til endringer med botox, restylane eller plastiske inngrep, mens andre foretar en mindre drastisk løsning, som feks hårextensions, vippeextensions, solarium/selvbruning, bleke tenner, og manikyr/pedikyr for å oppnå ønsket utseende. Jeg er innenfor den sistnevnte gruppen. Jeg ønsker å se freshere ut, og føler at det å trene og holde seg sunn ikke lengre er nok. Jeg har valgt endringer jeg kan stå for, og som passer meg. 

Nesten alle ønsker å gjøre en eller annen form for forandring, men de trenger ikke være store, men vesentlig for deg selv.

For min del har jeg “mye” jeg gjerne skulle gjort noe med. … og noe har jeg gjort noe med.

Jeg har lenge irritert meg over at jeg ser trøtt ut på morningen, og har for dårlig tid til å gjøre meg fresh før jobb. Med to unger som krever sitt, og et tidsskjema som ikke har rom for mammasminking, har vippeextensions blitt min redning. Nå er jeg jo også så heldig som har en søster innenfor bransjen, som har god peiling på siste skrik, og kunne anbefale meg det som var det beste på markedet. Hennes siste anbefaling var vippeextensions fra Pure Lash, som man får satt på hos utvalgte forhandlere i Norge.

 

I begynnelsen av november satte jeg på meg vippeextensions for første gang, og tror sannelig det er noe jeg kan bli avhengig av.


Genialt ja? Mange tror at vippene faller av raskt, og at dette er bortkastede penger, men her kan jeg bevise det motsatte. Nå har jeg vært superflink å bruke et AfterCare Kit som er spesialberegnet på vippeextensions, og av den grunn har mine vart lenge. Hadde ikke Ronja vært hjemme nå til jul, hadde det nok ikke blitt påfyll av vipper før i januar.

Har du allerede vipper, men ikke Aftercare Kit, kan du kjøpe dette hos cosmeticspot.no .

Nå trenger jeg ikke bruke mascara i det hele tatt! Prisen er heller ikke ille. Det kommer selvfølgelig an på hvor mye du ønsker og hvor lange vipper, men alt mellom 1800-2500 kr alt ettersom hvor i landet du befinner deg. Etterfyll fra 600 til 900 kroner.

Bildet over er fra første gangen Ronja satte på meg vipper.

På bildet under ser du den fantastiske vippebørsten som man bare MÅ ha! Denne bruker jeg hver morgen og hver kveld, sammen med et serum som gjør at limet holder bedre og vippene sitter lengre på. Jeg har et Aftercare Kit som brukes flittig, som inneholder vippebørste, extensions coating (den som forsterker limet) og Mascara som er egnet til bruk på vippeextensions. Anbefaler dette settet til alle som har vippeextensions fra før, eller som tenker å sette på seg. For de som ikke ønsker å sette på, men som ønsker lengre og mykere vipper, kan dere prøve ut DETTE Enchanging Serumet, som det faktisk var 50 % på akkurat nå!

Det er viktig å si at man KAN bruke mascara, men da må den være oljefri, og man må ta den av med fingrene uten å bruke mye makt!

Jeg har brukt mascara et fåtall av ganger, og ser at det igrunn ikke utgjør store forskjellen i og med at vippene er så svarte fra før.

På bildet over har jeg hatt vippene på i 8 uker! !

Med flittig bruk av After Care Kitet så har de vart superlenge!!

Jeg hadde også vipper på med i bryllupet! ABSOLUTT noe jeg ikke angrer på. Anbefales!

Og det beste med “nye vipper” er at folk spørr hva jeg egentlig har gjort, så er det bare så enkelt som vippeextensions. Blikket blir våknere, man føler seg freshere og kanskje et steg i retningen mot å være fornyd? For min del gjorde det absolutt det 🙂

I et tidligere innlegg skrev jeg om supersmarte produkter fra www.cosmeticspot.no, som blant annet SELVBRUNINGEN dems, CLEAR EYES og AIRSTOCKING. Du kan se hva air stocking er HER

På nyttårsaften hadde jeg ikke på meg mascara, og som dere ser på bildet under, er det mer enn nok med bare vipper! 🙂

 

 

 

 

5 kommentarer
    1. Har lenge hatt lyst på vippeextension, men vært veldig i tvil da folk sier så mye forskjellig om det. Men etter ha lest om det her , så tror jeg faktisk at jeg skal bestille meg time til det.. Hadde vært så deilig å kunne fly ut døra uten å bruke tid på maskara:) Vakker er du 🙂 Ha en fin søndag:)

    2. Linda: Takk for det søte du! 🙂 Det er helt genialt! Flere og flere som tørr å spørre “er det ikke dine vipper”… så de ser veldig ekte ut også!! Anbefales absolutt 🙂

    3. Da måååå e bare ha d e å;) vet du kårr e får satt d på?? Å e d den selvbruninga du snakka om på nyttårsaften?

    4. Marit Johanne: på nyttårsaften hadd æ en anna ????snappe dæ flaska 😉 kan sett på flere plass, men ska hør med Ronja køer i tr heim 🙂 hvis ikke blir d jentetur t Oslo for å sett på 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg