hits

..et hverdagsglimt

  • 19.11.2013
  • kl.22:37

"Det er tusen ting jeg egentlig burde gjort, i stede velger jeg å stenge meg inne i kulden. Bare for et minutt eller to. Det er så stille og fredelig her inne, ingen som maser eller forventer noe. Minuttene har gått, og mine minutters stillhet er i ferd med å renne ut. Jeg prestere, igjen. Jeg liker det. Det å kunne ta en timeout helt for meg selv, uten at noen vet det, eller trenger å vite det. Jeg kan prestere igjen. Kan være skikkelig god. Noen ganger holder det med et par minutter, for å sortere tankene. Kanskje telle et par ganger til ti eller felle en tåre. Ingen som ser. Det er deilig. Jeg hører noen sekunder på en sang - en favoritt, før jeg lukker døren bak meg, og fortsetter hverdagen.."Følg meg gjerne på Instagram: rachelhauan, og opplev oss litt tettere..

Ha en finfin kveld!

...og SÅ gøy at så mange har meldt seg på Giveaway fra Little Mountains og MinLilleSkatt.no4 kommentarer

Skrevet av Rebekka den 19.11.2013 kl.22:54

åååå *dån* på den gule jakken, hvor er den fra ? herrejesus den var søt... Men jeg tror det var den nydelige blonde jenten i jakken som gjorde den så fin! :)

Skrevet av Rachel den 19.11.2013 kl.22:58

Rebekka: takk søte du! Den er fra Racoon ;)

Skrevet av Malin den 20.11.2013 kl.20:10

Så bra skrevet : ) Kjenner meg igjen!

Skrevet av Veronnika Døli den 25.11.2013 kl.23:07

Det var ord jeg kjente meg godt igjen i ja :))

Hverdagen er noenganger så alt for hektisk og det er lett å bli helt utslitt innimellom - rett og slett..

Så da er en liten avkobling. En bitteliten alenetid imellom det ene og det andre HELT gull.. Slike øyeblikk er helt unike <3 <3