hits

Ettermiddagskos!

  • 27.09.2013
  • kl.17:47

Torsdag ettermiddag dro Robin på guttetur til Helsinki, og jeg hadde mentalt forberedt meg til å ha ungene alene OG jobbhelg i lang tid.

Vi startet "alenetilværelsen" med en høsttur til teisendammen og grilling av pølser sammen med Lisa og Alba. Jentene storkoste seg med pølser og skøyerstreker, mens Filip var ivrig på å mate både ender og å bade. Brr.. det ble jo kaldt etterhvert, så etter noen timer ut i det fri, gikk turen hjemmover. Det var tydelig at dagens middagsvri i skogen var en suksess, da Lillja ikke pratet om annet helt til hun la seg. Dette er absolutt noe vi burde gjort oftere, og som vi skal gjøre oftere. Det var deilig å gjøre noe annet enn rutiner etter jobb, og ikke minst se at barna koste seg!


Vi tok med oss engangsgrill, pølser og min gamle vogn fra da jeg var liten, og trillet en tur til dammen for å spise middag ute.


Lilja er en klatremus, og Filip vil bare bort og frem! I dag ble det ULLdress fra kivat på begge to! Disse dressene er absolutt til å anbefale.

Lilja sin er fjorårets modell, mens Filip har årets. Matchende luer er selvfølgelig å få tak i :)


Siden det ikke er lenge siden vi møtte Alba ble barna fort varm i trøya, og skulle helst leke mes de holdt hender. Hoppe over røtter og greiner på bakken, og lete etter trollet er jo noe man bare MÅ gjøre i skogen? Ja, for ikke å nevne å rope etter endene at nå må de være stille, og at det ikke blir middag på dem før alle var mette! hoho.. those kids! ;)


...og med The Fox spillende på iphonen under den trivelige middagen, ble det liv i skogen! 


To søte små jentutter på tur !


Klem fra oss  :) 

4 kommentarer

Skrevet av mammantiljessica den 27.09.2013 kl.21:09

Så fine bilder!

God helg:)

Skrevet av ElisabethK den 27.09.2013 kl.22:06

så koselig! og veldig kult at den gamle vognen din er tatt vare på :-)

Skrevet av Malin den 27.09.2013 kl.22:09

Så koselig! :) Dette MÅ vi også få til fremover !

Skrevet av Vigdis den 27.09.2013 kl.22:24

Så fine bilder, og såå stilig vogn :)