hits

Søndag og FAMILIETID!

  • 01.09.2013
  • kl.19:09

Det var stille i huset, og jeg følte meg overraskende våken. Det var ingen som var våkne. Hvordan kunne det ha seg? Det var søndag, og ikke en lyd i den lille leiligheten. Et vagt minne om nattens rabalder gled innover hukommelsen, og det skulle i grunn bare manle at de sov noen minutter ekstra. . Jeg rakk å nyte hele 5 minutters stillhet, før de våknet i tur og orden, og morgenen var fulkommen. Med snørrete neser, halvtrøtte øyne og kjælne kropper, kom de seg opp i senga alle mann, og mammsen fikk sin dose kos før vi tok fatt på den nye dagen. Det var søndag, og familiedag sto for tur.

Det tok ikke lange stunden før barna var sultne, og brødskivene ble smurt i en fei, og melkeglasset ble fylt og tømt. Dagens store spørsmål fra Lilja var om NÅR skulle vi ut? Det var ikke noe å vente med, så vi kledde på oss, og trillet en tur til et vann like ved oss. Her kastet vi uendelige mengder småstein i vannet, tittet på bekken, fossen, vannet, dammen og regnet.., og besøkte skogen.. . Vi spiste nesten en hel pakke med kjeks, tok av og på luer og jakker, vinket til endene, så på ting i vannet og svarte på de samme spørsmålene fra liljasnupp utallige ganger. . hver alder har sin sjarm, ikke sant?

Pappsen og Lilja kaster stener i vannet...


"Mamma, no e vi inni skogen... mamma se da, inni skogen. Trolle bor her. Kom da mamma!!"ENDELIG begynner lillebror å bli så stor at han kan være med på leken!!

Etter en finfin søndagstur i deilig vær, ble det rydding på tomta.

I morgen, mandag, er det klart for å fylle masse langs husveggen, og lage bakkenivå!

SPENNENDE!!!

Her kommer det et eget innlegg om husbygingen i løpet av noen få dager!!

Håper dere har hatt ei finfin helg, og nyter siste del av søndagen!


Rachel

 

 

 

2 kommentarer

Skrevet av tubru den 01.09.2013 kl.20:50

For noen flotte bilder! =D

Skrevet av Marlene den 02.09.2013 kl.15:05

Koselige bilder :D