hits

Filip har blitt barnehagegutt!

  • 22.08.2013
  • kl.16:41

..og vips så hadde vi to barnehagebarn, og vi begge var tilbake i full jobb.

Sannelig går ikke tiden fort når man har fått barn.

Filip hadde ordnet seg ekstra fin for damerne på avdelingen, og slått til med voks i håret og tøffe klær. Første dag gikk som en drøm, og det ble lek og fiskekaker uten noe problem.Det ble jo ikke lange dagen på han, men et par timer var helt greit for første innkjøringsdag. I dag, some r dag nr to ble det så jeg dro ifra han i noen timer slik at han fikk prøve ut det å sove i vognen sin i barnehagen, mens ejg hadde jobbintervju på jobb. Sanneli hva man får tid til inn imellom slagene!


Sjarmisen fikk dra i barnehagen i superdeilige klær, og endte opp med grå joggebukse fra newbie, grå body fra Lindex og grå genser fra Zarah.


Med sine 69 cm på strømpelesten, og ustø bein, virker han så liten i forhold til Lilja da hun begynte. Forskjellen er nok større fordi hun begynte tre måneder senere, og hadde lært seg å gå innen da. Hun hadde gått i 3 måneder før hun begynte i barnehagen, men utforskningsmessig så er filipgutten over alt, til tross for krabbing. Sjarmøren vår har til nå syens det har vært helt greit å få leke med traktorer og reserbiler i barnehagen, fremfor barniehår og rosa ting og tank som pryder lekekassen her hjemme. ..


...hmm, vet ikke heeeeelt hva jeg gjør her..? ..også oppå benken, a gitt! ! !

Nå er det bare EN UKE til FILIP VVALENTIN BLIR ETT ÅR, og sannelig så skal det bli stas å få en ettåring i hus !

Ønskelisten er lang, og i og med at vi ikke har noe uteklær til denne karen enda, og at strømmen av gutteleker så og si aldri har vært tilstede,  så er ønskelisten lang.

4 kommentarer

Skrevet av julianogmamma den 22.08.2013 kl.19:19

Så vakre bilde av han da <3

Han er jo helskjønn blitt eller har jo vært det hele tiden :)

Skrevet av Marie - mamma til Leo den 22.08.2013 kl.21:39

For en kjekkas da! Så bra det fikk fint <3 Gutten vår begynte i barnehagen 1. august, og det har gått veldig fint. Han er 13 mnd, og kan ikke gå enda, så jeg gruet meg en del pga det, men virker som han finner sin plass likevel :)

Skrevet av mammantiljessica den 22.08.2013 kl.22:05

For en tøff barnehagegutt:)

Skrevet av Rachel den 22.08.2013 kl.23:50

julianogmamma: hihi ja :) men de blir liksom mer og mer perosnligheter, og ikke bare baby!