hits

Sovedupp, og sånt..

  • 21.08.2013
  • kl.12:32

"Det er nesten så jeg kjører av veien i det jeg skal prøve å holde henne våken. Jeg har tatt ibruk så og si alle midler, men veien hjem fra barnehagen blir for lang. For lang, varm, humpete og døsig. Hun har evnen til å få den harde og rette barnestolen til å virke svevende god å sove i. Det tar bare 5 minutter. Det er 5 minutter for mye. Uansett hvor mye jeg synger, gjør ablegøyer eller setter på favorittsangen, så er øyelokkene for tunge."

Ja, fordi det er jo ikke så lett å være ei så lita og søt jente som så gjerne vil være oppe lenge lenge på kveldene, for så å stå opp tidlig tidlig og ikke få noen dupp på kveldsid. Duppen er på vei ut, og et nytt regime innføres. Vi har blitt frarøvet voksentiden i den siste tiden, nettopp på grunn av ei alt for våken og sta snuppe som overhode ikke skal sove. En dupp på 5 minutter i bilen er er enn nok til at hun ikke er trøtt når barnekvelden kommer, og rabalderet er i gang. Sovetid FØR 12, er det nye vi har begynt med. Ja, igrunn inst mulig soving.. noe vi som foreldre selvfølgelig merker når det nærmer seg middagstid..!

...strike a pose, mama! * Smiiiiil * Genser //HM//, Shorts //NameIt//, Sko //TOMS//

Nøkkelen for vår del er å være aktive og stille spørsmål. Det trenger ikke være avansert, men noe så man holder praten i gang. Hos oss er valg av middag en slager på vei hjem fra barnehagen, eller det å ha med en ekstra boks druer eller blåbær som hun kan spise på vei hjem.

I DAG, onsdag, begynte FILIP i barnehagen. Et eget innlegg om denne guttebassen kommer ;)

Én kommentar

Skrevet av julianogmamma den 21.08.2013 kl.14:00

Så vakker lita jenta da :)