hits

...og en til..!

  • 25.07.2013
  • kl.12:00

En det da dere, at vi har hatt flere enn to dager med godvær på rad her i bartebyen!

Det lukter maling i leiligheten vår og det er strøkent på benkene. Garasjen tyter av esker og gammelt skrot, men  inne er det en tom, men samtidig harmonisk følelse. Veggene er kritthvite, listverket er på plass og kjøkkenet er endelig ferdigmontert etter snart 5 år som sånn halvveis. Trappa er nymalt, og pynteputene på terrassen er pent dandert. Grillen er pusset og plenen er trimmet. ENDELIG var dagen her.Her i huset skjer ting litt plutselig, og vips var vi i gang med å selge. Ting som ikke har blitt fikset på mange år, måtte fikses, og det brennkvikt. Både natt og dag har vi stått på, og inn i mellom varetelling, 2 x utdrikknignslag, barnehagefri, mye jobbing, husbygging, møter, bryllupsplanlegging og det meste, har vi sannelig klart å pusse opp og rydde oss ut av huset. Ihvertfall sånn nesten. Rommene er ferdig ryddet, og både stue, kjøkken, gang og kjeller er tømt for flytting.

Onsdag var fotografen på runde, og ENDELIG var vi ferdige med "mini oppussingen"!Ettermiddagen benyttet vi til en tur, en is, grilling og lek. . . og i stede for å stå hodestups over en malingsbøtte og opp etter veggene, tilbragte vi onsdagskvelden godt plantet i sofaen. Vell og merke ganske "duppende". Torsdag er siste jobbdag for uken, og sannelig skal det bli deilig med ei langhelg i Oslo!

 

6 kommentarer

Skrevet av Kirsti den 25.07.2013 kl.15:47

Dere er jammen meg flinke, jeg skjønner ikke hvor dere tar energien fra......

Det beige lappeteppet du har liggende på utebenken din var kjempefint. Husker du hvor du kjøpte det, og er det evt lenge siden??

Kos dere i Oslo i helgen, det har dere fortjent :0)

Skrevet av Silje den 25.07.2013 kl.19:07

Så flinke dere er! Vet du noe om når rekkehuset deres kommer for salg? Vi er nemlig på utkikk etter et rekkehus/halvpart, men det er såå vanskelig å finne noe etter vår smak. Men etter å ha fulgt bloggen din en stund, så skjønner jeg at dette huset er skikkelig fint ;)

Nyt resten av solskinnsdagen!

Skrevet av Rachel den 25.07.2013 kl.19:24

Kirsti: takk fro det :) Det er deilig å endelig se enden på noe! teppet er fra Kid interiør, og er kjøpt for en god stund siden, men mener jeg har sett at de har det samme eller noe lignende. Kjøpte to stk når de hadde 2 for 1 uke i fjor sommer. Brukes til vanlig som sengeteppe ;)

Skrevet av Rachel den 25.07.2013 kl.19:27

Silje: Så koselig at du har fulgt oss lenge :) Jeg har vell ikke lagt ut så mye om huset eller hvor vi bor, men små glimt blir det jo. Nå er det ingen bilder på veggene, og de fleste skuffene er tømt. Det kommer for salg ganske så snart. Jeg regner med at om 2 uker ish" så ligger det på finn.no :) det er jo genialt for de små her, og vi er de eneste i rekka som har gjennombelysning i hele huset + ikke får to store garasjer forran kjøkkenvinduet ;) så det er så abslutt verdt å komme på visning ;) Eller kontakte megleren, så får dere komme på førvisning ;) :P Legger det ihvertfall ut på bloggen når det ligger på finn, så da kan du jo evt se om det er noe for dere. Alt kommer jo an på hvilken prisklasse dere tenker..

Skrevet av Kirsti den 25.07.2013 kl.20:19

Dere har som vanlig ikke ligget på latsiden, hvordan dere har tid til alt skjønner jeg ikke. Effektive og flinke dere er. :) Fortjener ei langhelg i Oslo, uten tvil.

Så nydelige bilder på headeren! :)

Skrevet av Silje den 26.07.2013 kl.07:38

Åå, så spennende! Jeg vet nemlig sånn ca hvor dere bor, vi var på visning i Birkebeinerveien for en stund siden og likte veldig godt området :) Det er viktig for oss at det er barnevennlig, og det er jo en stor lekeplass rett ved siden av, så det er jo perfekt! Er spent på prisen, krysser fingrene for at det er innenfor vår grense ;) Da gleder jeg meg til dette kommer på finn.no! :)