hits

Pastellkjole for søte små!

  • 16.07.2013
  • kl.19:02

Lilja er så heldig å ha en farmor som ELSKER å strikke. Det siste bidraget fra farmor er en supersøt pastellgul kjole med matchende bolero.

I dag fikk Lilja velge antrekk selv, og da falt valget på den nye kjolen! 

.... Lilja er også i en utforskningsfase for tiden, og ordet NEI har blitt til JA inne i hodet til denne lille jenta.. Så da jeg sa NEI til å putte småsteiner i munnen, puttet hun inn flere, og spyttet dem i dammen.

Nam nam..

Det også andre faktorer som er i forandring, og vi merker at vi har med ei JENTE å gjøre. Hun er verdens herligste og elsker å kose, men er sannelig like sta og påståelig som mamman sin. Hun er halvveis vrang i matveien, og har begynt å gjennomskue når vi lurer henne. Hun vet hvordan hun skal terge på seg gråstein, men er superflink til å sette opp dådyrøynene og vri det om til hennes favør. Hun elsker å underholde Filip, og det å være storesøster er en rolle hun mestrer godt til å bare være to år. Hun er Like tung som minstemann, men ruler enda noen cm over bakken lengre enn han. Hun er flink til å leke seg selv, men trenger ofte oppmerksomhet på det emste som skal gjøres. Hun går godt med andre folk, men har i den siste tiden blitt litt mer tilbaketrukken når det komemr fremmede, noe jeg som mamma synes er helt ok. Hun har sine rutiner, og forventer igrunn at også filip skal ha samme rutinene som henne, og få lov til det samme som henne, noe som ikke alltid egner seg like bra..!

Vi går en morsom tid i møte språkmessig, og jeg GLEDER meg til flere gullkorn kommer!

Denne dagen gikk rundturen til byen for å ordne ringene våre til bryllupet, og videre til Åre for å kjøpe småtterier og godis. Polet måtte besøkes, for å finne ut av hvilken vin vi skal servere i bryllupet, og når det var avklart, tok vi turen til Lille Martine for å besøke Lisa og Wenche. Lilja fikk lov til å sitte på benken å se på alle ringene de hadde, og sannelig ble det ikke med en liten ring hjem til denne prinsessa!


 Lilja tipser også om at salget fortsetter hos lillemartine.no og har 30 - 50 % på en mngde varer!

KLEM fra Lilja & Mammsen

Én kommentar

Skrevet av 19 år og mamma til 2 Prinser den 16.07.2013 kl.20:02

NYDELIG :D