hits

Rekeaften..!

  • 23.06.2013
  • kl.16:47

Deter søndag ettermiddag, og flokken har lagt seg for en dupp. Ja, inkludert far i huset. I går var Robin og jeg var bedt på reker og hvitvin til et vennepar av oss, og når vertsskapet står for mat og drikke, ja, da er er det vanskelig å motstå fristelsene. I og med at vi hadde frikveld og barna var hos foreldrene til Robin, tok vi oss en aldelses så liten byrunde også. Etter et par runder på dansegulvet, mingling med kjentfolk man så og si aaaldri møter lengre, såre bein og en smule for mye champagne innabors, dro vi hjem i "rett tid". På taxituren hjem fikk vi en "søknad på jobb" fra sjåføren, og til nattmat ble det ihjelbrent pizza! (de som ønsker en mer utfyllende historie om den, kan sjekke r0bins på instagram..)

Det var virkelig deilig å ha på seg noe annet enn jobbuniform! !

Ina & Steinar hadde bedt inn alle sine nærmeste venner på innflytnignsfest med reker og hvitvin. Måten de hadde dekket bordet var genial. De hadde lagt utover en vanlig hvit duk, og i midten hadde de rullet utover sølvfolie. Der hadde de pasert en god porsjon reker med jevne mellomrom utover hele langbordet, med majones, sitron og annet tilbehør mellom rekestasjonene. Slik kunne alle forsyne seg fritt, og ikke være redde for å "ta det siste" eller være beskjedne. Vertene fylte på etterhvert som vi spiste, og sannelig ble det spist mye reker! Jeg tror det var rundt 15 kg reker vi hadde hatt i oss...!


Supersmart å dekke bordet med sølvfolie. . . ! Og knallgode reker fra REMA 1000 ;)


Etter noen timer ekstra på øret i natt, dro vi for å hente barna. De hadde oppført seg eksemplarisk, og koset seg med is! - en favoritt for tiden!

Lilja synes det var superstas å få ha med seg sparkesykkelen til farmor og farfar

Resten av dagen skal brukes til å kure formen, og kanskje en liten tur til barnehagen vår slik at ungene får leke litt!

 

 

Én kommentar

Skrevet av ewymarie den 23.06.2013 kl.17:07

Her i huset er vi litt i flyttemodus. Holder på å kaste og gi bort det vi ikke skal dra med oss hjem.

Hørtes ut som en veldig fin kveld med venner :)