Feriemodus!

Jeg og Lilja har plassert oss strategisk i skyggen bak bungalowen vår med hver vår elektroniske duppeditt på fanget. Lilja er fult i gang med å se film og pusle på ipaden, og jeg går gjennom de 500 bildene som er tatt de siste tre dagene. Bare på tre dager har det blitt tatt enorme mengder bilder, og flere skal det bli. Etter noen minutter på pcn har jeg minimert det til 200, men det er igrunn fortsatt for mange på så kort tid…!

Vi koser oss her på Rhodos, og har for lengst gått i feriemodus. Knekkebrød og egg er lagt på hylla, og byttet ut med god mat og drikke. Barna stortrives i varmen, og Lilja er i ekstase over all badingen. “IS” er blitt et ord vi hører mye, og sannelig så spiser vi litt is også! Både jeg og Robin har rukket å fått tidenes skille, og da i fargene RØD og HVIT..- noe vi lever i håpet blir til brunt etterhvert.. !

Det ble en tur til gamlebyen for å spise middag. Gyros og Souvlaki er selvfølgelig er must på menyen!


I gamlebyen var det mange iskremplasser og Lilja var kjapp med å peke på hva hun ville ha! !


…. og IS ble det!!


Våre søte små… Filip og Celina er nesten like gamle, med bare noen dagers mellomrom. . .


Det ble også tid for litt kjærestebilder i bakgatene i gamlebyen ♥


Alle vi fire voksne var enige i at vannet i bassengene var kaldt, noe som kan skyldes at det enda er tidlig i sesongen, men Lilja var sterkt uenig, og ville helst bade hele dagen. Etter x antall runder i vannsklia, var det på tide å varme seg litt da hun hakket tenner og kroppen ristet. Vi klarte å lokke henne med oss opp av bassenget ved hjelp av iiiis! For dere observante, så ser dere kanskje at Lilja har på noe fancy. Det er nemlig en badedrakt med innebygd flyteelement fra Speedo. Sea Squad, heter den. Denne fikk Lilja i gave av “momo” , og er kjøpt i London.

Ellers så trives også minstemann i bassenget. Han plasker og er ivrig på å bli med sammen med storesøster. Begge to bruker stort sett UV drakt, men inn i mellom tørker vi den litt. Den første dagen var vi kanskje litt vell ivrige på badingen, og Filip begynte å hoste og bli litt tufs utpå kvelden. Så mitt første tips, er kanksje å ikke la de små bade så lenge. Ofte er ok, men ikke så lenge i gangen slik at de rekker å bli kalde. Filip sier jo ikke noe, han plasker i vei og synes det er stas! Vi har med oss uv drakter fra Barnas Hus. Tar jeg ikke feil så kostet de 199kr per drakt. De hadde både todelt og en drakt.

♥ kiss kiss kiss ♥

Etter mange timer ved bassenget, ble det bading i båten utenfor rommet. Vi ligger i hotelldelen som kalles Poseidon, og er små leiligheter/hytter ved sjøen. Selv om vi har fin balkog med utsikt mot havet, er det fremsiden som blir mest brukt. Dette er selvfølgelig fordi det er enklere med barna, og vi slipper å gå gjennom rommet hver gang!

Vi koser oss og nyter late dager. Kveldene har gått med på å skravle, og vokte over de små. Vi har campet ute mellom rommene våre, og har full kontroll på det som skjer 😉

Stay tuned until next time!

10 kommentarer

Siste innlegg