hits

Søskenkjærlighet

  • 24.04.2013
  • kl.20:40

Nok en dag avsluttes med snørrete nese og feber. Det lar liksom ikke vente på seg med sykedagene for stakkar Lilja. Hun har vært mye syk gjennom vinteren, og nå synes jeg det igrunn er nok. Når jenta på snart 2 år synes det er helt ok med paracett, så betyr det at hun ikke føler seg helt bra, og det river i mammahjertet å se at formen er dalende. . Heldigvis er trollmor og lykkeliten gode venner å ha, så etter noen sanger, og litt pjusking i håret, var det klart for natta. "Natta mamma, Lilja sove". Forhåpentligvis gjør natten underverker, og formen er på topp i morgen. . . 

Lillebror er god å ha i de fleste stunder.

Lilja synes det er helt supert å etterligne Filip når han vræler i bilen, eller lager nye lyder. Hun synes det er superstas når han lager slike brummelyder med leppene og all maten spruter ut, og vil selvfelgeig prøve det samme. Hun synes det er ekstra stas når lillebror får sitte i stolen, fordi da skal hun nemlig passe på, men synes det er litt "too much"når han begynner å suge henne på kinnet. Hun prøver stadig å lære han nye ting, som feks å holde i en ball, eller trykke på musikken på lekene, og når han først får det til så roper hun "braaa fia", for så å ta ifra han lekene, og leke selv.  Hun synes det er så morsomt når Filip også får spise kjeks, men synes det er urettferdig at han bruker så mye lengre tid, og alltid har igjen mer enn henne. Hun synes det er superstas å skifte bleie på Filip, og vil helst ligge ved sidenav, eller hjelpe til. Når han gråter, så er hun den første til å smake litt på smukken hans, kaste den litt hit og dit, for så gi den til han når han begynner å bli temmelig forbannet.. Hun liker å leve litt "på kanten", og synes Filip også kan bli litt mer dristig av seg. Hun vil gjerne at Filip skal kunne både hoppe, løpe og sykle, men liker å bestemme når han skal få lov til det. Liljas favoritt er ro ro ro din båt, og da sammen med Filip. Da skal hun selvfølgelig sitte forran Filip, og gir seg ikke får båten har "vælva". Hun er ei jente med mye kjærlighet, og viser det på ulike måter. Hun er veldig flink til å kose med lillebror, og kommer ofte bort for å stryke han på kinet og kysse han på hodet. Hun sier ofte "bra fia", og stryker han over håret. Hun er flink til å finne frem leker, og det å dele. Men selføgelig har hun sine grenser, og kan ikke dele alt, og ihvertfall ikke hele tiden! Hun er superutspekulert når det kommer til smukken, og har ofte gjemt flere rundt om i stua -spesielt Filip sine. Men mest av alt så er hun en kjempestolt storesøster, som passer på lillebror! I barnehagen "vokter" hun bilstolen, og når vi møter andre folk, viser hun stolt frem hvor Filip er.

 

... og Filip kan ikke annet enn å si at han har verdens beste storesøster <3

 

7 kommentarer

Skrevet av Hjalmfrid den 24.04.2013 kl.20:54

Naaw. Søte :)

Skrevet av Lekeplassen den 24.04.2013 kl.21:23

Herlig :)

Skrevet av mammantiljessica den 24.04.2013 kl.22:01

Er så herlig når de er så glade i hverandre.

Har to små her og som er avhengige av hverandre;)

God bedring!

Skrevet av Line den 24.04.2013 kl.23:16

Huff, det er så vondt når barna ikke er friske... :(

Masse goood bedring!!

Skrevet av malene akero den 25.04.2013 kl.07:29

Ååh..så hærlig! Høres jo så koselig ut :) Gleder meg til Emine får en lillebror..blir nok travelt ja, men like å tro dem får så mye utav d etterhvert som tia går :))

Skrevet av Kristin den 25.04.2013 kl.17:58

Ååå! Så stor han har blitt :D

Skrevet av Marthe Marie Volden den 26.04.2013 kl.16:01

Å hærregud nå fikk jeg lyst på et søsken til min Filip også :) Så koselig de har det sammen :)