hits

ENDELIG barnehagedag...

  • 02.01.2013
  • kl.13:00

Ut ifra overskriften så tenker kanskje mange at jeg er en av de som synes det er "slitsomt" å ha barna hjemme og at når barnehagen endelig åpner så er vi førstemann på plass for å levere. Joda, barnehagen er en flott plass, og de aktiviserer nok på en annen måte enn det vi gjør hjemme, men jeg må si at tiden vi har hatt sammen i julen har vært god å ha. Hver eneste dag blir nok ikke like aktivisert som barna kanskje er vant til., men jeg er nok en av de som heller synes det er krevende å ha barna hjemme fra barnehagen, enn slitsomt. For all del, det er jo kjempekoselig, og vi har hatt det så fint i julen, men nå som Filip er syk, og Lilja kanskje har blitt litt for lite stimulert de siste dagene, så var det godt å se at hun lyste opp da vi dro til barnehagen. "Jaaaa" Ropte hun da hu så at bilen stoppet utenfor barnehagen.

Både i barnehagen og i julen har vi sunget julesanger, og "på låven sitter nissen" er en favoritt. Lilja har lært seg mye av det "nissen" gjør, og synes det er så stas når mammsen synger for full hals!


Kjolen til Lilja er en favoritt. Ullkjolen fra Memini var julegave fra LilleMartine, som forøvrig starter salget I DAG!

Er du rask ute, så kanksje du kupper noe du har hatt lyst på lenge, til en litt rimeligere penge!

Blant annet denne buksa som filip har. Den er perfekt både til finbruk og hverdags. Den kan reguleres i selene, så den kan bli brukt lenge! :)


For øyeblikket er Filip en syk liten gutt. Han har fått Bronkiolitt og rammet av RS viruset. Skriver litt om dette senere i dag.

 

I går lagde jeg forresten knekkebrød. Så til de av dere som har startet den sunnere linjen nå etter nyttår, så kommer oppskriften i løpet av dagen!

Inn i mellom pupping, trøsting og alt det andre, så smetter vi inn litt blogging ;)

 


 

 

9 kommentarer

Skrevet av Alice den 02.01.2013 kl.13:06

He he er godt å få aktivisert de litt i barnehagen :)

Skrevet av Iselin - mamma og interiør den 02.01.2013 kl.13:13

I morgen er det barnehage igjen her også, men må si jeg gruer meg litt :P Nå disse dagene har vi sovet til 10-11 tiden, for jeg har to barn som sover leeenge :P

Skrevet av Anita den 02.01.2013 kl.14:04

God bedring til lillebror!

Skrevet av Malene Akerø den 02.01.2013 kl.14:37

Enig med deg, krevende men ikke slitsomt. Men du har jo også to da..hehe! Har ei her som gleda se til barnehagen på fredag, uten at ho helt vet det. Iallefall glad hun trives i bhg, da har mamman god samvittighet :) Stakkar.. Goo bedring til, Filip!

Skrevet av ikkesupermamma den 02.01.2013 kl.14:50

Er fint med bhg for alle parter tror jeg. Godt å være i gabg med rutiner igjen;)

Skrevet av Rachel den 02.01.2013 kl.15:43

ikkesupermamma: ja, jeg har ikek dårlig samvittighet for å sende henne dit.. Lillebror må jo få litt alenetid han også! Lilja blir nok bortskjemt på oppmerksomheten uansett i denne alderen!

Skrevet av 19 år og mamma og Gravid den 02.01.2013 kl.16:08

her åpner barnehagen i morgen :D

Skrevet av mammantiljessica den 02.01.2013 kl.17:15

Barnehage her i morgen og jeg ser fram til det.Enig i det du skriver at det er krevende med barna hjemme.Men absolutt kos også.

Håper Filip er bedre.Har selv hatt to barn med RS virus da de var mindre og det er jammen ikke mye artig.

Skrevet av byMyrvang den 02.01.2013 kl.17:56

Godt å være tilbake til hverdagen igjen ja. Er deilig med ferie, men hverdagen er best =) Ha en fortsatt flott dag!