hits

The Lemon!

  • 15.11.2012
  • kl.15:09

God Dag i Luken!

Det er sannelig torsdag igjen. Fy søren som tiden flyr.Som vanlig har timeplanen vært fylt til randen denne uken også, og helga kommer egentlig litt for kjapt.I dag har jeg og barna vært hos LiaFoto. Både jeg og Filip hadde tatt på oss jordansmilet, men Lilja hadde misforstått! She was like a LEMON!Noen ganger blir jeg ekstra frustrert over at barna enda er for små til å ta instrukser. Ihvertfall de gangene man må ha dem til å "prestere". Det å smile på komando blir plutselig noe VEEEELDIG kjedelig. Smukken som aldri er fremme på dagtid, blir et must for å stoppe gneldringen, og min Caffe latte blir drukket på høykant av ei 17 mnd gammel sta jente med musefletter - som though gjør henne veeeldig uskyldig og søt. Klærne som for litt siden var nyvasket og klare til photoshoot er for lengst tilgriset med tom & jerry kjeks blandet med saft og caffe latte, og ikke snakk om "ellverne" under nesa.Med både fotografen og mammsen dansende rundt i rommet, skulle det jo bare mange at det dukket frem et smil, sånn etter hvert? men neida!

The lemon was a lemon!


Det er ikke lenge til desember, og da håper jeg at ALLE har fått med seg at jeg skal ha tidenes adventskalender for nettopp dere.

Jeg har samlet en rekke herlige sponsorer, med gaver til både mor og barn!
- og er du leverandør og ønsker å sponse årets råeste adventskalender, kan du sende meg en mail på rachel__aunaas@hotmail.com
(to understreker) eller legge igjen din mail i kommentarfeltet, så kontakter jeg deg,

 **************

HER kan du vinne et valgfritt plagg fra MeMini

**************

 

5 kommentarer

Skrevet av mammantiljessica den 15.11.2012 kl.19:30

Hihi,så herlig hun er:)

Det er lettere med snart 4 åringen her enn trassetrollet på 18 mnd.

Skrevet av Advent-Kalender den 15.11.2012 kl.21:26

Hei :-)

Flott blogg du har !

Så gøy at du skal ha julekalender da :-)

Vil anbefale deg å registrere kalenderen på www.advent-kalender.net/no/nykalender/ ;)

Skrevet av Rachel den 15.11.2012 kl.21:34

Advent: det skal jeg gjøre :)

Skrevet av TR den 15.11.2012 kl.22:32

Hvor er de klærne til Lilja fra? :-)

Skrevet av Rachel den 15.11.2012 kl.22:35

TR: Tenkte jeg skulle skrive det når jeg fikk fotografbildene, men alt er fra Wheat :) Hårbånd fra Elinas Englebånd på facebook :)