hits

"tutt boksen"

  • 08.11.2012
  • kl.19:54

Det finnes nok mange varianter av en "smukk" og her i huset kalles den for "tutten".

I sommer sluttet Lilja med tutten på dagtid, så nå får hun den bare når det er kosetid, sengetid, eller i bilen. Vi har våre faste plasser til tutten, og Lilja har en helt egen skål, men mange mange smukker i! Det er fryktelig stas når vi tar frem denne skålen, og hun får velge akkurat hvilken smukk hun skal ha! I dag ble det nemlig prinsessekjole OG prinsessesmukk!

Elelrs så har dagen vært fylt til randen. I dag var det klart for ukens TREDJE barseltreff, og jeg kjenner det blir hardere og hardere å motstå dette sukkersuget! Jeg og noen av jentene spaserte dit vi skulle, og sannelig var det ikke mye lengre enn vi trodde, så vi fikk ihvertfall kjent på formen. Not good!

Da jeg kom hjem fra tur, barseltreff og henting av Lilja i barnehagen, lå det SEKS lykkelige pakker i postkassen! ... og sannelig var ikke mange av dem til nettopp DERE.

Ja, for dere har fått med dere at jeg skal ha ADVENTSKALENDER for mine lesere i år?
Årets "SNAKKIS kalender" med superflotte premier!

...etter 6 år med blogging er det sannelig på tide, og jeg har fått med meg MANGE spennende leverandører og butikker. . (Er du leverandør og ønsker å bli med, send meg gjerne en mail!!)GiveAway fra Rema 1000 kommer etter kl 21 :D (..en episode med dexter først, sååå kommer det!!)

3 kommentarer

Skrevet av Trine den 08.11.2012 kl.20:33

Hei Rachel.

Kunne du ha sendt meg en mail på trine@nikknakk.no?

Gjelder sponsing til adventskalenderen din :)

Skrevet av nattefr0st den 08.11.2012 kl.23:49

Søte prinsessa. :)

Flink du har vært i dag. :) Og så spennende med pakkene, og ikke minst kalenderen.!

Skrevet av Rachel den 09.11.2012 kl.13:41

nattefr0st: ja det er mange mange flotte premier altså!!! :D:D