hits

Da var treningen i gang..!

  • 26.07.2011
  • kl.20:05

Jeg har satt meg et mål og en dato. . .

Søndag hadde jeg min første treningsdag på Impulse. . . og de fleste kjenner til følelsen man har "dagen derpå" etter første treningsøkt på lang lang tid. JO, man er noe inni H****** stiv og støl. Jeg trente bein, skuldre, mage og korsrygg, og følte meg rett og slett ubrukelig da mandagen kom. Men har man satt et mål, så er de første dagene de enkleste. Da er jeg mest motivert, så jeg kunne ikke stoppe etter en dag. Jeg tok med meg minifamilien (Lilja og hundene) på en lang tur fra Sunnland til Fossegrenda. Videre til Nedre Leirfoss og bort til Sluppenbrua og opp til Sunnland igjen. Turen tok ca 70 min med barnevogn og hunder, men uten hadde jeg klart det kjappere. Litt av treningen er jo at barnevognen skal være med, og samvittigheten lar hundene blir med... Man kan jo ikke gå på tur uten å ta emd hundene når man har hunder!!
5 kommentarer

Skrevet av Malene - Mamma til vakre Milio Andreas den 26.07.2011 kl.20:10

Så flink du er:) Må også komme igang meg litt trening snart!

Skrevet av mammawesterheim den 26.07.2011 kl.20:13

Hehe herlige bilder! Du er flink =D!.. Tar ikke lange tiden før man får dårlig samvittighet av at treningen uteblir ;)

Skrevet av Hanne den 26.07.2011 kl.21:08

Så flink du er !! :D

Et spørsmål; Har dere utsatt bryllupet nå som Lilja kom eller skal du bare ikke skrive om det? Syns å huske at du skrev om at dere skulle gifte dere i sommer? :) Mulig jeg husker feil da.

Skrevet av Rachel den 26.07.2011 kl.22:36

Takk :)

Hanne: Ja, bryllupet skulle egentlig være denne sommeren, men heldigvis hadde vi ikke sendt ut inbydelser da jeg ble gravid, så vi bestemte oss for å vente. NÅ har jeg begynt å planlegge på nytt, så det blir bryllup til neste sommer :)

Skrevet av Hanne den 29.07.2011 kl.11:23

Skjønner, veldig bra det klaffet slik da hadde kanskje blitt litt mye :D hehe. Men gleder meg til følge med, håper det kommer oppdateringer når du begynner å planlegge:) Liker det nye designet forresten!! :)