Den store bakedagen *Mm-mm*

Da var den store bakedagen snart over, og jeg har stått på kjøkkenet siden 09 i dag tidlig..
(for den som ikke ser på klokka, så er det faktisk over 7 timer)

Jeg har bakt kanelsnurrer, Kransekake med vanilje, kanel og sukkerfyll, kanelsnurrer med vaniljefyll, grove rundstykker og fine rundstykker.

Jeg ANBEFALER så absolutt å prøve å lage kanelsnurrer med vaniljefyll eller kransekake med vaniljefyll. Jeg hadde aldri prøvd dette før, og det ble magisk godt!!

Bladkrans med vaniljefyll:  kjevle deigen i en firkant, smør utover vaniljekrem fra en piano ferdigpakke, strø over kanel og sukker, rull sammen. Fest endene mot hverandre slik at det blir en krans, og bruk en saks til å klippe på hver side av kransen. Bladet du klipper, bretter du bakover.

DET SMAKER SOM EN DRØM!!! promise…!


Nammmmmmmmm

14 kommentarer

Siste innlegg