Filip Valentin

  • 25.06.2010
  • kl.17:23
Da Lilja bare var 6 måneder testet jeg positivt på graviditetstesten. Vi ble overlykkelige. Tenk å skulle få to slike herlige barn. Gutt eller jente, det spilte ingen rolle. Vi gledet oss like mye denne gangen, men naturlig nok hadde vi mer å holde fingrene i. Svangerskapet gikk, vi ventet en sønn, og plutselig var tiden inne.11 dager før termin, 27.august.2012, kom nydelige Filip Valetin til verden.  Med sine 3585 gram, og 47 cm, hadde vi fått verdens herligst sønn. Fødselen ble etter boken, og vi fikk endelig oppleve å bli foreldre med en gang. Stolte pappa Robin fikk klippe navlestrengen, og vi kunne heise flagget!!

Fødselshistorien min kan du lese HER

Filip er en gladgutt. Vi har blitt velsignet med en sovegutt, og takker for at han er frisk og rask fra første stund. Han har begynt å smile og le, har ti fingre og tær, ser og hører og viser kjærlighet til dem rundt seg. Hverdagen har så vidt begynt å få rutiner, men for Filips del er det det grunnleggende som gjelder.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med gutten vår!
 

 

3 kommentarer

Skrevet av ronjaahauan den 26.06.2010 kl.00:39

hehe:D:D ja, det blir bra:D

Btw, så må du vit at æ ikke klare å last ned sånn photo ting sjøl:P

<3

Skrevet av Bodil den 27.06.2010 kl.15:36

Pommene stiller bare søndag så er ikke så rart at du bare har klart å melde på søndagen ;) Uansett, blir trivelig å se deg der selv om det blir travelt for deg :)

Skrevet av :) den 11.09.2013 kl.00:10

hei! bra blogg :-) lurer på en ting, denne konkuransen fra supersaver? har lett OVERALT! på din blogg etter dette merket, men finner det IKKE :-( har du glemt og satt det ut? hehe